ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε στο Aixmh.gr

Η χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή στις μέρες μας καταλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος των καθημερινών μας δραστηριοτήτων, αφού το Διαδίκτυο (Internet) μας προσφέρει άπειρες δυνατότητες ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και πληροφόρησης και εξυπηρέτησής μας. Σύμφωνα με μετρήσεις, το 98% των χρηστών υπολογιστή στην Ελλάδα, τον χρησιμοποιεί και για να συλλέξουν πληροφορίες για αγορές και υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.

Με τις «μηχανές αναζήτησης» έχουμε την ευκαιρία να «βρεθούμε δίπλα» στο αγαθό, το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλουμε να προμηθευτούμε, συνεπώς και η διαφήμιση μέσω του Διαδικτύου καταλαμβάνει συνεχώς όλο και μεγαλύτερο μέρος της εμπορικής δραστηριότητας.

Προβάλλετε μέσω της Πύλης (Portal) της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ  τις υπηρεσίες και τα προϊόντα και την επιχείρησή σας, ενημερώστε το καταναλωτικό κοινό και αυξήστε άμεσα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη σας, μέσω της ηλεκτρονικής πύλης  AIXMH.GR, που ανιχνεύεται στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτηση του GOOGLE

Η διαφημιστική σας προβολή μπορεί να γίνει μέσω:

  1. Του καταλόγου επιχειρήσεων,  αναλόγως με το προσφερόμενο είδος ή υπηρεσίας,  με παρουσίαση των επιχειρήσεων,  φωτογραφίες κ.ά
  2. Των Banners,  που σας δίνουν τη δυνατότητα να προβληθείτε στην κεντρική μας σελίδα ( AIXMH.GR),  καθώς και στις κατά είδος κατηγορίες,  αλλά και με παραπομπή στη δική σας ιστοσελίδα.

Για να διαφημιστείτε επικοινωνήστε μαζί μας