Αυτό είναι το πρώτο κινητό του κόσμου με κάμερα 64 megapixels! – Newsbeast

Αυτό είναι το πρώτο κινητό του κόσμου με κάμερα 64 megapixels! – NewsbeastΗ Realme παρουσίασε το πολυαναμενόμενο smartphone της Realme XT ως το πρώτο ποτέ που κυκλοφόρησε με κάμερα 64 megapixels.

Σε ανάρτηση που ανέβηκε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo, ο εκτελεστικός διευθυντής της Realme, Xu Qi Chase, μοιράστηκε μια εικόνα του κινητού και αποκάλυψε πως η μία από τις 4 οπίσθιες κάμερες θα φορά έναν νέο και υπερεξελιγμένο αισθητήρα.

Το smartphone διαθέτει επίσης έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό και έναν δυνατό τηλεφακό και κυκλοφόρησε ήδη στην Ινδία, απ’ όπου μας έρχονται και τα πρώτα νέα.

Αυτό είναι το πρώτο κινητό του κόσμου με κάμερα 64 megapixels! – Newsbeast

Η Realme μαχόταν λυσσαλέα με την Xiaomi για το ποιος θα έκοβε πρώτος το νήμα των 64 megapixels σε κάμερα κινητού. Η Xiaomi έχει ανακοινώσει μάλιστα πως θα παρουσιάσει το Redmi Note 8 στις 29 Αυγούστου, χάνοντας προφανώς στα σημεία.

Καμιά τους δεν έχει πει πάντως πότε θα είναι ευρύτερα διαθέσιμα τα κινητά με τις κάμερες των 64 megapixels, οπότε παίζεται ακόμα ποιος θα είναι ο τελικός νικητής.

Αν θέλετε να δείτε πώς είναι μια φωτογραφία τραβηγμένη με το Realme XT, δείτε την εικόνα που έριξε στη δημοσιότητα η ίδια η εταιρία νωρίτερα τον Αύγουστο…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link