RnD soft Δημήτρης Μουλατσιώτης


Aixmh Web TV


…γιατί όλα είναι θέμα διατροφής (εκπ. 3η, 20.12.2012)

Written by Αιχμή της Αρκαδίας. Posted in Slider Big, Videos, Αιχμή TV - Αρχείο, Διατροφή

Published on Δεκεμβρίου 19, 2012 with 3 Comments

Τι μπορούμε και πρέπει να φάμε στα γιορταστικά τραπέζια αυτές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ώστε να μην επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας και να διατηρήσουμε την ευεξία μας; Απαντήσεις δίνει ο Διατροφολόγος Δημήτρης Μπερτζελέτος.

Share this Article

3 Comments

Comments for …γιατί όλα είναι θέμα διατροφής (εκπ. 3η, 20.12.2012) are now closed.

  1. Το αγριογούρουνο ανήκει στο κόκκινο κρέας, είναι ‘παρεξηγημένο’ κρέας καθώς το λίπος του χοιρινού είναι εμφανές, οπότε μπορείτε να το φτιάξετε παραδοσιακά (με δαμάσκηνα, λαγωτό, μαριναρισμένο κλπ) αρκεί το πιάτο να μην κολυμπάει στη σάλτσα (απομακρύνετε επιμελώς με πιρούνι αν θέλετε) και αρκεί το κομμάτι που διαλέγετε να μην έχει εμφανές λίπος-πχ πλάτη- (πάλι το απομακρύνετε το λίπος επιμελώς με το πιρούνι αν θέλετε).
    Μια μέρα είναι, μια μέρα ξεχωριστή, δε χωρούν πολλοί κανόνες, προσπαθούμνε να τρώμε διαισθητικά (όπως τα μωρά, τρώμε όσο πεινάμε).
    Χωράει η καλή διάθεση, η συζήτηση με οικογένεια και φίλους, χωράει η ακόμα μεγαλύτερη αγάπη προς όλους.
    Φέτος όσο ποτέ πρέπει να δίνουμε και να παίρνουμε χαρά, τη χρειάζονται περισσότεροι πια (να τους τη δώσουμε).
    Καλή πρωτοχρονιά !

  2. ωραιότατη συνταγή, ελπίζω να την τιμήσατε !
    Καλό Χρόνο !

  3. Καλή Χρονιά να έχετε !