RnD soft Τσαχτάρι - Κουτούκι Δημήτρης Μουλατσιώτης


Aixmh Web TV


«Χαμός» ανακοινώσεων για το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που εμπλέκει τον Π. Τατούλη σε αδιαφανείς διαδικασίες αναθέσεων έργων! ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ: Ο πανικός του Τατούλη να απασχολήσει τους συμβούλους που τον στηρίζουν

Written by Αιχμή της Αρκαδίας. Posted in Πολιτική

Published on Φεβρουαρίου 05, 2013 with 2 Comments

Η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σε ρεπορτάζ της υποστήριξε ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ανέθεσε έργα 15 εκατομμυρίων σε τεχνικές εταιρείες που ιδιοκτήτες είναι συγγενικά του πρόσωπα και τα παιδιά του.

Το ρεπορτάζ αυτό αυτό προκάλεσε την οργή του κ. Τατούλη που εξέδωσε ανακοίνωση με την υπογραφή του και με την οποία απαντώντας  επιτίθεται κατά της εφημερίδας αλλά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέςδρους του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η διαβάστε την απάντηση του Περιφερειάρχη και ακοιλούθως την ανακοίνωση - απάντηση των 5 οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην πελοπόννησο στην οργισμένη αντίδρασή του:

Τατούλης: Είναι ο Τσίπρας «αρχηγός» της νέας τρομοκρατίας;

Όσοι συντόνισαν τη σημερινή ανοίκεια, γεμάτη ψέματα επίθεση ενάντια σε εμένα και τα τέσσερα παιδιά μου θα με βρουν σκληρά απέναντι τους.
Είμαι απολύτως ξεκάθαρος. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν γίνονται «αναθέσεις έργων». Αντίθετα, επιλέγονται πάντοτε μακρές διαδικασίες προκειμένου να τηρείται η αυστηρότερη νομιμότητα και η μέγιστη διαφάνεια. Οι «απόλυτα διαφανείς διαδικασίες» που ακολουθεί η περιφέρεια Πελοποννήσου αναγνωρίζονται και στο κατάπτυστο δημοσίευμα, γεγονός το οποίο στοιχειοθετεί και τον δόλο εκείνων που βρίσκονται πίσω από το προσωπικό αυτό χτύπημα εναντίον μου.
Είναι γνωστά τα στημένα παιχνίδια σε αυτήν την χώρα. Το δημοσίευμα προαναγγέλθηκε, πολλές ώρες πριν την κυκλοφορία της εφημερίδας από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τον ίδιο τρόπο, πριν από μερικούς μήνες, είχαν προαναγγελθεί τα βίαια επεισόδια που έζησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη συζήτηση για δημιουργία μονάδας βίο αερίου στην Τρίπολη, τα οποία είχαν και θύματα. Και στις δυο περιπτώσεις η προαναγγελία συνοδεύτηκε με την ίδια αυτό-ικανοποίηση του συμμορίτη πριν το πλιάτσικο. Έγινε δε, από τα ίδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσιπρας δομεί σε θεμέλια λάσπης το πολιτικό του μέλλον. Με την ιδιότητα του ιδεολογικού καθοδηγητή, οδηγεί τους οπαδούς του στις επικίνδυνες ατραπούς μιας δήθεν δίκαιης οργής που μπορεί να μετουσιωθεί σε δίκαιη βία και βάζει μπαρούτι στα θεμέλια του κράτους δικαίου.
Η «τρομοκρατία» του κ. Τσίπρα είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ. Στην Πελοπόννησο έχουμε συγκροτήσει ένα δυναμικό και πλειοψηφικό μέτωπο απέναντι στο συμμοριτοπόλεμο που έχει εκκινήσει.
H οποία εκδοτική του συμμαχία με γνωστούς βαλιτσοφόρους και κομιστές, τον καθιστά κομμάτι ενός σάπιου συστήματος που δήθεν θέλει να αφανίσει.

Πέτρος Τατούλης

 

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ: Ο πανικός του Τατούλη να απασχολήσει τους συμβούλους που τον στηρίζουν

Ο κ. Τατούλης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στο μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης που δημοσιεύει η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και να δώσει εξηγήσεις αν οι εταιρείες που ανήκουν στον αδελφό του και στα παιδιά του έχουν πάρει έργα αξίας εκατομμυρίων και αν η εταιρεία «ΑΣΦΑΛΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ» συμφερόντων και αυτή της οικογένειας Τατουλη έχει αναλάβει έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με αναθέσεις που έχει υπογράψει ο ίδιος επιτίθεται αναίτια και με χυδαιολογίες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στους βουλευτές του και στον Πρόεδρό του.

Είναι φανερό ότι ο κ Τατούλης προσπαθεί με γελοίες και ανυπόστατες συκοφαντίες να αλλάξει την ατζέντα των προσωπικών του ευθυνών και των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους πολίτες  μέσα από την στρατηγική του αποπροσανατολισμού και της έντασης, συκοφαντώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, και αυτό βέβαια όχι τυχαία γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αποτελεί την εναλλακτική λύση για την ανατροπή της κλεπτοκρατίας η οποία έχει συμβάλει πάρα πολύ στη χρεωκοπία της χώρας και του λαού μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτού του είδους η βρώμικη προπαγάνδα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν θα βρει ανταπόκριση στην κοινωνία, γιατί οι πολίτες γνωρίζουν ότι ο κ. Τατούλης ανήκει στους πολιτικούς εκείνους που στήριξαν και διαμόρφωσαν το σάπιο δικομματικό σύστημα  που χρεοκόπησε την χώρα μας, το σύστημα δηλαδή της διαπλοκής, της μίζας και των ημετέρων. Οι πολίτες, καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι βουλευτές του εκείνοι που έδωσαν στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αυτά τα στοιχεία. Εμείς ότι έχουμε να πούμε το λέμε καθαρά, το τεκμηριώνουμε και κυρίως το υπογράφουμε!

Ο πανικός του κ. Τατούλη θα πρέπει να απασχολήσει κυρίως τους συμβούλους του, και όλους αυτούς που τον στήριξαν και τον στηρίζουν.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ζητούν απάντηση. Ο Πρόεδρος του Π. Σ., οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με τον κ . Τατούλη, συμφωνούν με το υβρεολόγιο του; Συμφωνούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει ξεκινήσει συμμοριτοπόλεμο στην Πελοπόννησο; Συμφωνούν με τη δημιουργία κλίματος που παραπέμπει στη δεκαετία του 1950; Καταδικάζουν αυτές τι πρακτικές και αυτή την συκοφαντική συμπεριφορά καθαρά και δημόσια;

Ο κ.  Τατούλης εάν του έχει απομείνει στοιχειώδης πολιτική ευαισθησία και στοιχειώδης σεβασμός στο κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί, και να έχει ζητήσει συγνώμη όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αλλά από τους πολίτες της Πελοποννήσου.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Απάντηση των εταιρειών ΚΑΣΤΑΤ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ  ΑΤΕ, ΑΣΦΑΛΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ και ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ

Στην ιστοσελίδα μας έφτασε και η ανακοίνωση των εταιριών που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι συμφερόντων των συγγενικών προσώπων του Π. Τατούλη, η οποία αναφέρει:

 

Είμαστε υποχρεωμένοι προς ενημέρωση και αποκατάσταση της αλήθειας ν’ αναφερθούμε στα δημοσιεύματα μερίδας του τύπου, που αφορούν στις τρεις εταιρείες του ομίλου και περιέχουν πληθώρα ανακριβών και ψευδών στοιχείων.

Αν και τα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι οι εταιρείες του ομίλου αναλαμβάνουν τα έργα με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, έντεχνα περιέχουν ψευδή στοιχεία προκειμένου να υπηρετήσουν τους δικούς τους στόχους και να βλάψουν τις εταιρείες.

Σχετικά με τα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε ότι:

Η εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ, μια από τις ισχυρότερες τεχνικές εταιρείες με έδρα την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με συσσωρευμένη εμπειρία 30ετίας και πλέον, κατασκευάζει τεχνικά έργα στην Ελλάδα (Πελοπόννησο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Άρτα) και στο εξωτερικό, τα οποία έχει ολοκληρώσει επιτυχώς.

Η ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ και η ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ουδέποτε ανέλαβαν την εκτέλεση έργων με απ’ ευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όλα τα έργα τα ανέλαβαν κατόπιν διαγωνιστικών διαδικασιών, στις οποίες συμμετείχε κάθε εταιρεία που είχε δικαίωμα και ενδιαφέρον.

Είναι ψευδές ότι η ΑΣΦΑΛΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ ιδρύθηκε την τελευταία 2ετία και είναι κατασκευαστική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει δημόσια έργα. Το αληθές είναι ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008, το επενδυτικό της πρόγραμμα εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο στις 23.12.2008 και υλοποιήθηκε άμεσα και η εταιρεία λειτούργησε το 2009 ως εμπορική εταιρεία παραγωγής, διάθεσης και διάστρωσης ασφαλτομιγμάτων.

Είναι ψευδές ότι το έτος 2011 και το έτος 2012 η εταιρεία ανέλαβε έργα ασφαλτόστρωσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με αναθέσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το αληθές είναι ότι παρήγαγε εκατοντάδες χιλιάδες τόνους ασφαλτομιγμάτων για λογαριασμό ιδιωτών και σύνηψε δύο συμβάσεις προμήθειας συνολικά 830 τόνων ασφαλτομίγματος με την Περιφέρεια Πελοποννήσου προσφέροντας την οικονομικότερη προσφορά.

Είναι ψευδές ότι τα παιδιά του κ. Περιφερειάρχη είναι ιδιοκτήτες και μέτοχοι των τριών εταιρειών μου. Το αληθές είναι ότι εργάζονται στις εταιρείες του ομίλου, όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, και συμμετέχουν στη διοίκησή τους από το 2008.

Οι εταιρείες θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται και να επενδύουν στον τόπο τους προσφέροντας εργασία και υπηρεσίες.

Από τη Διοίκηση

 

Πρόεδρος Π.Σ. και Αντιπεριφερειάρχες: “Καταγγέλουμε τους συκοφάντες του Τατούλη”

Κοινή δήλωση-ανακοίνωση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Αντιπεριφερειαρχών Πελοποννήσου, για το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”:

Για μία ακόμα φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Παρακολουθούμε την συνεχιζόμενη προσπάθεια να πληγεί ηθικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από συγκεκριμένους κύκλους που επενδύουν στην διάλυση των δυνάμεων της πλειοψηφικής παράταξης του περιφερειακού συμβουλίου.

Η διασπορά αμφιβολιών για το έργο που παράγεται με συνέπεια στην περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ως ξεκάθαρο στόχο την αποσύνθεση των δυνάμεων που συγκροτούν την «Νέα Πελοπόννησο» και στηρίζουν το πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο σχέδιο  του Πέτρου Τατούλη για την έξοδο της Πελοποννήσου από την κρίση και την φτώχεια.

Οι αποφάσεις μας για  κρίσιμα προβλήματα που επί δεκαετίες κρατούν δέσμια της υπανάπτυξης την Πελοπόννησο, μας φέρνουν διαρκώς αντιμέτωπους με οργανωμένα συμφέροντα πολιτικά και οικονομικά, τα οποία αντιστέκονται σε κάθε μεταρρύθμιση.

Μας φέρνουν αντιμέτωπους με τις πλέον χυδαίες μορφές του λαϊκισμού και της μικροπολιτικής. Φτάσαμε ακόμα και στο σημείο να κινδυνεύσει η ζωή όλων μας στα γνωστά επεισόδια που οργάνωσαν γνωστές πλέον πολιτικές δυνάμεις για το βιο-αέριο στην Τρίπολη. Οι πολίτες της Πελοποννήσου πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μας τρομοκρατούν  οι τυφλές επιθέσεις. Η πολιτική βία δεν έχει σχέση με τους Πελοποννήσιους και την καταγγέλλουμε με κάθε τρόπο.

Διαχειριζόμαστε τις περιφερειακές υποθέσεις με απόλυτη διαφάνεια και με τις πλέον σκληρές διαδικασίες ελέγχου. Πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι νομίζουν ότι με μικροπολιτικά και επικοινωνιακά τερτίπια θα ανακόψουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες. Όσοι θεωρούν ότι με προσωπικές επιθέσεις στον Πέτρο Τατούλη θα καταφέρουν να σταματήσουν τον διεθνή διαγωνισμό για την διαχείριση των απορριμμάτων  στην Πελοπόννησο έχουν κάνει τραγικό λάθος.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανοίγει νέους δρόμους στην χώρα και το ολοκληρωμένο σχέδιο Τατούλη πλέον αρχίζει να υλοποιείται σε όλη την Ελλάδα, ως το μόνο αξιόπιστο για την έξοδο από την κρίση. Στηρίζουμε τον Περιφερειάρχη με γνώση και ευθύνη της θέσης μας αυτής  και καλούμε τους Πελοποννήσιους να στηρίξουν τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Πελοπόννησο.

Η Πελοπόννησος αλλάζει κάθε μέρα.

Καταγγέλλουμε τους συκοφάντες οι οποίοι ενώ γνωρίζουν ότι στην περιφέρεια Πελοποννήσου τηρείται στο ακέραιο η νομιμότητα όσο αφορά τα έργα (ουδεμία ανάθεση έργου έχει γίνει στην περιφέρεια και για όλα τα έργα τηρείται διαγωνιστική διαδικασία) παραποιούν εν γνώση τους και σκόπιμα την αλήθεια. Παραπλανούν τους πολίτες αναφέροντας ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναθέτει έργα και μάλιστα σε ημέτερους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

ΝΤΙΑ ΤΖΑΝΕΤΕΑ Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ Αντιπεριφερειάρχης αρκαδίας

ΤΑΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ Θεματική Αντιπεριφερειάρχης

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης

ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Πρόεδρος Περ. Συμβουλίου     Πελοποννήσου

 

 

 

 

 

Share this Article

2 Comments

There are currently 2 Comments on «Χαμός» ανακοινώσεων για το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που εμπλέκει τον Π. Τατούλη σε αδιαφανείς διαδικασίες αναθέσεων έργων! ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ: Ο πανικός του Τατούλη να απασχολήσει τους συμβούλους που τον στηρίζουν. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Έχω μια απορία κ. Τατούλη: Όταν ήσουνα στο ΕΚΚΕ, σε αυτό το κόμμα της πάλαι ποτέ Αριστεράς, τον ανταρτοπόλεμο και την αντίσταση στον ξένο κατακτητή της Ελλάδας μας, τον λέγατε συμμοριτοπόλεμο, όπως τον αναφέρεις στην ανακοίνωσή σου που τα ρίχνεις όλα στον Αριστερό ηγέτη Αλ. Τσίπρα; Δηλαδή οι Αριστεροί πατριώτες τότε, ήταν συμμορίτες όπως έλεγε κάποτε η Δεξιά (και τα τελευταία 30-40 χρόνια δεν το λέει πια) και ΕΑΜοβούλγαροι;

    • νάσο φίλε μου έχει μείνει με τις εμμονές της αριστεράς . Είναι εμμονή να πιστεύεις ότι η αριστερά δεν έχει τα ελαττώματα του εχθρού. Μην μπερδεύεις του συμμορίτες του 46-49 με τους κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ…

Leave a Comment