RnD soft Τσαχτάρι - Κουτούκι Δημήτρης Μουλατσιώτης


Aixmh Web TV Aixmh Radio Aixmh Pdf


Πετυχημένος ο 1ος αγώνας Τριάθλου Τσακωνιάς στον Τυρό

Written by Αιχμή της Αρκαδίας. Posted in Slider Big, Αλλα αθλήματα, Νότιας Κυνουρίας

Published on Ιουλίου 01, 2012 with No Comments

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο αγώνας τριάθλου που διοργανώθηκε σήμερα Κυριακή 1η Ιουλίου στον Τυρό από τον σύλλογο  της Τρίπολης Run4Green και χορηγό το δήμο νότιας Κυνουρίας.

Συμμετείχαν 53 αθλητές από διάφορα σημεία της χώρας, μεταξύ αυτών 4 γυναίκες, που τερμάτισαν όλοι, σε τέσσερις κατηγορίες: ανδρών, γυναικών, βετεράνων αθλητών και ομαδικού.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί με το αγώνισμα της κολύμβησης 750 μέτρων και ένας-ένας οι αθλητές που τερμάτιζαν ανέβαιναν στο ποδήλατό τους για να διανύσουν μια απόσταση 20 χιλιομέτρων, μέχρι το Κρυονέρι και επιστροφή και συνέχιζαν με το δρόμο αντοχής 7,5 χιλιομέτρων μέχρι τον τελικό τερματισμό τους.

Όπως θα δείτε και στο πρώτο και δεύτερο βίντεο, ο κόσμος που παρακολουθούσε ήταν μερικές εκατοντάδες, ακροβολισμένος κατά μήκος της παραλιακής οδού του Τυρού και ενθάρρυνε τους αθλητές με χειροκρότημα και επευφημώντας τους, ενώ για να δροσίζονται εκτός από τα νερά που έπαιρναν από τα απλωμένα χέρια κατά μήκος της διαδρομής, είχαν ‘’επιστρατευτεί΄’ μέχρι και οι δημοτικές ντουζιέρες που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας!

Οι νικητές κατά κατηγορία είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΩΝ

  1. Γρηγόρης Σκουλαρίκης με συνολικό χρόνο 1 ώρα 10λεπτά και 58 δεύτερα
  2. Γιάννης Πετρακόπουλος 1.12.41
  3. Άλκης Καφούρος 1.15.36

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  1. Μαίρη Καποδίστρια 1.35.24
  2. Μαριλίζα Παναγιωτοπούλου 1.47.13
  3. Αλεξία Σιδηροπούλου 1.50.10

ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

  1. Θανάσης Κανελλόπουλος 1.21.12
  2. Γιάννης Χατζήμπεης 1.24.44
  3. Αλέξης Γκέλης 1.28.56

ΟΜΑΔΙΚΟ

  1. Μητσινίκος, Ζαρόκωστας, Τρίκουλης 1.17.21
  2. Πριόβολος, Ντανκαν
  3. Πετρίδης, Κόλλιας, Καλότης

Τιμητικά μετάλλια απονεμήθηκα ακόμη, στον μεγαλύτερο σε ηλικία αθλητή που συμμετείχε, τον Μιχάλη Μπακάλη και στον αθλητή του Παρατριάθλου Γιάννη Χατζήμπεη, ενώ οι διοργανωτές απένειμαν τιμητική πλακέτα στο δήμο Νότιας Κυνουρίας για την ευγενική του χορηγία, στους εθελοντές του που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία του αγώνα, καθώς και στους εθελοντές διασώστες.

Share this Article

No Comments

There are currently no comments on Πετυχημένος ο 1ος αγώνας Τριάθλου Τσακωνιάς στον Τυρό. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment