Aixmh Web TV


«Ο άλλος δρόμος» Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ν. Κυνουρίας Ομιλία (αποσπάσματα) του υποψήφιου Δήμαρχου Γιώργου Ψαρολόγου, στην προεκλογική συγκέντρωση στον Τυρό

Written by Αιχμή της Αρκαδίας. Posted in Slider Big, Videos, Νότια Κυνουρία

Published on Μάιος 17, 2014 with No Comments


4

Φίλες και φίλοι συνδημότες \τισες

Οι  εκλογές  της Κυριακής 18 Μαΐου για την Αυτοδιοίκηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Οι αποφάσεις που θα πάρουν οι Δήμοι και θα εφαρμόσουν υπό το βάρος των ευρύτερων μνημονιακών επιλογών είναι κρίσιμες για το μέλλον του τόπου μας. ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ  ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η΄ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Φίλες και Φίλοι

Εμείς πιστεύουμε ότι η κρίση που βιώνουμε –όχι  βέβαια οι τραπεζίτες ,οι μεγαλοεπιχειρηματίες  οι εφοπλιστές και οι μεγαλοεργολάβοι  – δεν ήρθε από τον ουρανό. Είναι αποτέλεσμα κοινωνικών ,ηθικών, πολιτισμικών και τελικά οικονομικών επιλογών 40 χρόνων. Αυτή την πολιτική  θέλουν να συνεχίσουν οι δήθεν ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

Όσοι είστε ευχαριστημένοι από αυτή την κατάσταση μη μας ακούσετε ,μη μας στηρίξετε. Εμείς το λέμε καθαρά , πεντακάθαρα. Είμαστε απέναντι. Είμαστε σε «Άλλους Δρόμους». Για εμάς οι λέξεις ηθική, διαφάνεια, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη ,ισότητα ευκαιριών έχουν αξιακό περιεχόμενο. Είμαστε βέβαιοι ότι  οι αξίες μας θα δικαιωθούν, έτσι κι αλλιώς .Θα σας το πώ όμως όπως το νοιώθω: Mε τους εαυτούς μας και την συνείδηση μας είμαστε ήσυχοι . Σας καλούμε να μας στηρίξετε,  να κάνετε το πρώτο βήμα αυτή την Κυριακή με την ψήφο σας.

Φίλες και φίλοι

Θα μου επιτρέψετε τον προσωπικό τόνο για πολύ λίγο

Για πάνω από 15 χρόνια υπηρετώ την Τ.Α.  πιθανόν με λάθη και αδυναμίες αλλά θέλω να πιστεύω όχι άδικος όχι ανήθικος όχι διαπλεκόμενος.

Όλοι όσοι διοίκησαν τα τελευταία 16 χρόνια τον Δήμο Τυρού –πριν τον Καλλικράτη –είμαστε ξεκάθαρα αντίθετοι ΔΕΝ κρυβόμαστε-  με  συναίνεση προίκησαν τον τόπο μας με  μελέτες για 4 μεγάλα έργα που θα βοηθούσαν την ανάπτυξη της περιοχής. Για εμπέδωση τα αναφέρω: Προστασία –επέκταση παραλίας, ολοκλήρωση λιμανιού, βιολογικός καθαρισμός και χωροταξικός σχεδιασμός. Μήπως ακούσατε βήμα προόδου τα 3,5 χρόνια που πέρασαν;Eμείς  μόνο υποσχέσεις και υπεκφυγές.

Μήπως στηρίχτηκαν οι Τοπικές μας Κοινότητες  όπως θα στο κάτω-κάτω το δικαιούνται; 2 ολόκληρα μηδενικά τα 2 τελευταία χρόνια.

Μήπως έγιναν με Αυτεπιστασία και προσφορές όλων –όχι δημοπρασίες-όπως από αυτό το χώρο ανέξοδα υποσχέθηκαν;

Μήπως στηρίχτηκαν οι άνεργοι  , οι αδύναμοι και κυρίως οι νέοι μας;

Μια από γνώση και ψυχή αναφορά στη Νέα Γενιά :

Είναι η Γενιά με τα περισσότερα προσόντα από κάθε άλλη στο παρελθόν. Δυστυχώς  όμως  είναι η αδικημένη Γενιά και μάλιστα χωρίς καμία ευθύνη . Με την ανεργία στο 60%, χωρίς  δικαιώματα ,με κλειστές πόρτες με ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ. Για αυτούς και αν ήρθε η ώρα της ανατροπής, η ώρα του αγώνα .Ψηλά το κεφάλι είμαστε  δίπλα σας για να τα αλλάξουμε ΟΛΑ.

Φίλες και Φίλοι         

Όραμα και άμεσος στόχος μας, είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση να παίξει ουσιαστικό ρόλο, ως βασικό κύτταρο δημοκρατίας, στην οργάνωση του πολίτη και των απαραίτητων κοινωνικών δομών , στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής, την απόκρουση των συνεπειών των μνημονίων και του Καλλικράτη , την αξιοπρεπή διαβίωση του δημότη και το νοικοκύρεμα της γειτονιάς και του χωριού του, την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική πρόοδο και τον πολιτισμό. Μπορεί να αναπτύξει πνεύμα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς, σκέψη, δράση και συμμετοχή του απλού πολίτη στις αποφάσεις που τον αφορούν.

Φίλες και φίλοι συνδημότες,

Όσα διαδραματίζονται στη κεντρική πολιτική σκηνή  της χώρας, δεν είναι ξεκομμένα και άσχετα από τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως θέλουν να τα εμφανίζουν ορισμένοι.  Συνδέονται άμεσα και επηρεάζουν καθοριστικά  τη ζωή των πολιτών αλλά και τη λειτουργία  των θεσμών ακόμη και σε τοπικό επίπεδο. Ο συνδυασμός μας από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το πολιτικό του στίγμα, ούτε κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, όπως έκαναν οι υποψήφιοι των δύο άλλων συνδυασμών. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε περιχαρακωμένοι και διαχωρίζουμε τους πολίτες – συνδημότες μας ανάλογα με τις πολιτικές τους επιλογές και προτιμήσεις. Κάθε άλλο. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και να συνθέσουμε διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις.

Από την πρώτη στιγμή επιδιώξαμε και πετύχαμε να συμπορευτούμε με όσο γίνεται περισσότερους συμπατριώτες μας ανεξάρτητα από τις κομματικές επιλογές τους, στη προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου και των Δημοτών,

Θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους αυτούς, που έχουμε κοινές ανησυχίες και μας ενώνει η αγωνία για το αύριο της χώρας, του Δήμου, το δικό μας και των παιδιών μας.

Η προσπάθεια αυτή δεν  θα έχει ημερομηνία λήξης την ημέρα των εκλογών, αλλά αντίθετα η ημέρα αυτή να αποτελέσει την αφετηρία.      

Φίλες και φίλοι

Τώρα που η πλειοψηφία των πολιτών ζει στα όρια της φτώχειας και της ανέχειας, η ζωή στη γειτονιά, στο χωριό, στο Δήμο αποκτά ιδιαίτερη σημασία, γιατί, αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική,  η κατάσταση θα χειροτερεύει.

Ο Δήμος μας οφείλει να δημιουργήσει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για όλους τους ανήμπορους συνδημότες μας, όχι με τη λογική φιλανθρωπιών, αλλά με τη δημιουργία κοινωνικών δομών, θεσμών και μηχανισμών, που θα του επιτρέψει να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες και τις πρωτόγνωρες δυσκολίες και θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες

Υπήρξαν Δήμαρχοι,  που αντέδρασαν, διαμαρτυρήθηκαν, κινητοποίησαν τους Δημότες τους και διεκδίκησαν τα αυτονόητα προς όφελος των συμπολιτών τους και ενάντια στην απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ, ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ,ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ,ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ . ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ  ΞΕΧΝΑΜΕ  ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.  ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ( ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ) ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.

Φίλες και φίλοι.

Μην αφήσουμε τους λογής-λογής  Πρετεντέρηδες  και όλο το Μιντιακό κατεστημένο των εργολάβων – νταβατζήδων, να καθοδηγήσουν την ψήφο μας, τη σκέψη μας και τη συνείδησή μας. Μη τους δώσουμε αυτή τη χαρά και μη ξεχάσουμε. Γιατί αυτοί προσπαθούν να διαγράψουν από το μυαλό μας όσα περάσαμε τέσσερα χρόνια τώρα. Θέλουν  να σβήσουν τη μνήμη μας. Μην υποκύψουμε στα ψευδοδιλλήματα στους τεχνητούς διαχωρισμούς, στον «Κοινωνικό αυτοματισμό» και στους κάθε λογής εκβιασμούς που εξυπηρετούν τα αφεντικά τους.

Γιατί τα αφεντικά τους έχουν κάθε λόγο να υπερασπίζονται αυτή την πολιτική. Τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με τις αποφάσεις της Τρόικας και την εφαρμογή των μνημονίων. Οι ίδιοι είναι πολλές φορές και οι υποβολείς τους.  Είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της υπόθεσης.

Αρκεί μόνο μια ματιά στις τιμές των διοδίων όλης της χώρας αλλά και από Αθήνα μέχρι τη Νότια Κυνουρία.  Τότε θα καταλάβουμε.

Πόσο αυξήθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια; Ποιοι τα εκμεταλλεύονται και ποιοι κέρδισαν; Πόσο αυξήθηκε το κόστος μεταφοράς λόγω των διοδίων,  των Αγροτικών προϊόντων, των πρώτων υλών, των προϊόντων ευρείας λαϊκής κατανάλωσης, των λιπασμάτων, των ζωοτροφών, των επισκεπτών τουριστών μας, αλλά και των ετεροδημοτών συμπατριωτών μας; Που μετακυλίεται αυτό το κόστος και ποιος πληρώνει το μάρμαρο; Μα φυσικά εμείς οι πολίτες και η τοπική οικονομία.

Ο Δήμος μας δυστυχώς και σε αυτό το θέμα τήρησε σιγή …ασυρμάτου και ευθυγραμμίστηκε με τις απόψεις όσων  τότε  μιλούσαν για τζαμπατζήδες των διοδίων…!

Φίλες και φίλοι,

Στις 18 του Μάη  μέσα από τις κάλπες των  εκλογών  για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να στείλουμε το δικό μας μήνυμα ελπίδας και προοπτικής. Ο συνδυασμός μας με καθαρές απόψεις και συγκεκριμένες θέσεις για το Δήμο Νότιας Κυνουρίας, όπως αυτές αποτυπώνονται με σαφήνεια στο πρόγραμμά του που σας καλώ να μελετήσετε και να μας προτείνετε προσθήκες και διορθώσεις .Εδώ επιγραμματικά θα αναφέρω τις βασικές αρχές που δείχνουν τον «άλλο δρόμο» που πρέπει να ακολουθήσουμε.

1) ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ .

2)ΣΤΗΝ Τ. Α. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, Ο ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.

3) Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΑΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

4) ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ,ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.

5) ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.[ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ]. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

6)ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Φίλες και φίλοι

 

    Στις 18 του Μάη  μέσα από τις κάλπες των  εκλογών  για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να στείλουμε το δικό μας μήνυμα ελπίδας και προοπτικής

«Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»:

  • · Αισιοδοξεί να είναι το καινούριο που θα γεννηθεί στο Δήμο μας.
  • · To μόνο που υπόσχεται είναι ότι θα αγωνιστεί. Ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για το καλό του τόπου και καλεί στο πλευρό του όλους τους Δημότες.
  • · Δεν χρησιμοποιεί παλαιοκομματικές μεθόδους και ξεπερασμένες πρακτικές για να πορευτεί.
  • · Δεν μιλάει με γρίφους και ακαταλαβίστικες φιλοσοφικές  ανακοινώσεις για «αερόστατα και κυψέλες των γενεών», «για πυξίδες και όραμα» αλλά συγκεκριμένα με πρόγραμμα και δεσμεύσεις.
  • · Δεν υπόσχεται ούτε πουλά εκδούλευση σε ανήμπορους και αδύναμους συμπατριώτες μας, ούτε εκμεταλλεύεται την ανάγκη τους για μια θέση στον ήλιο.
  • · Δεν εξαργυρώνει τις αγωνίες των συμπολιτών μας, δεν εκβιάζει ούτε εξαγοράζει συνειδήσεις.
  • · Δεν φτιάξαμε  το ψηφοδέλτιό μας, παίζοντας με την τιμή και την αξιοπρέπεια  των συνδημοτών μας
  • · Τέλος ορθώνει μέτωπο πολιτικής αντιπαράθεσης με το ναζισμό και το φασισμό καμία συναλλαγή καμία συμπόρευση .Η Δημοκρατία για μας είναι θεμέλιο και οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Ε λοιπόν σε αυτή τη γιορτή δεν θα είμαστε μαζί με τον ναζισμό  .Άλλοι ας   εξηγήσουν  στους εαυτούς τους και στη κοινωνία αυτή τη συμπόρευση. Εμείς δεν παζαρεύουμε με τις αξίες μας.  ΠΟΤΕ ,ΠΟΤΕ.

 

Φίλες και φίλοι,

Θέλουμε ο Δήμος μας να αλλάξει ρότα.

Ο συνδυασμός μας θέλουμε να σηματοδοτήσει την αλλαγή αυτής της νοοτροπίας.

Θέλουμε να φέρουμε το νέο, το φρέσκο, το καινούριο, το καινοτόμο το πολιτικά έντιμο.

Απαλλαγμένοι από καθεστωτικές νοοτροπίες και αντιλήψεις του παρελθόντος που υποτιμούν τον άνθρωπο και καταρρακώνουν την αξιοπρέπειά  του.

Μας   ενδιαφέρει η ουσία και όχι η εξουσία…

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

Γεια χαρά και με τη νίκη

Με φιλικούς-πατριωτικούς χαιρετισμούς

Ο  άλλος  δρόμος

.

 

 

Share this Article

No Comments

Comments for «Ο άλλος δρόμος» Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ν. Κυνουρίας Ομιλία (αποσπάσματα) του υποψήφιου Δήμαρχου Γιώργου Ψαρολόγου, στην προεκλογική συγκέντρωση στον Τυρό are now closed.